Praktijkinformatie


Passie voor het vak en steeds wisselende interessegebieden leiden tot nieuwe inzichten en de behoefte kennis te delen met dierenbezitters.

Omdat we het wel leuk vinden om bepaalde ontwikkelingen met u te delen, plaatsen we hier met enige regelmaat op onze Facebook pagina meer informatie naar aanleiding van diergeneeskundige ontwikkelingen of een specifieke casus in onze praktijk om u een indruk te geven van wat ons bezig houdt!

 

Uw huisdier, onze zorg

  • De beste dierenartsen voor uw huisdier
  • Een ervaren team
  • Zorg en aandacht voor mens en dier
  • Praktijk met uitgebreide faciliteiten

De praktijk

In onze praktijk draait alles om het welzijn van de dieren. We zijn trots op het feit dat we een échte buurtpraktijk zijn. Maar dan wel een professionele buurtpraktijk waarin uitsluitend vakidioten werken en waar investeren in innovatie en techniek ontzettend belangrijk is. Zo beschikken we over professionele apparatuur waardoor we sneller en efficiënter kunnen diagnosticeren.

 

Werkwijze

Onze aanpak is vooral zeer persoonlijk. We zijn eigenlijk een beetje wars van alle formele en klinische mooimakerij en geven de voorkeur aan een lage drempel in combinatie met een hoog gehalte vakidioterie. En alhoewel er niet altijd reden toe is, we vinden het vooral prettig als onze patiënten (én hun baasjes) zich op hun gemak en prettig bij ons voelen. Niet alleen omdat wij dat zelf heel prettig vinden en ons werk écht een hobby is, maar vooral ook omdat we vinden dat onze patiënten zich ook best een beetje klant mogen voelen. En die komen traditioneel op de eerste plaats.

Die passie voor ons vak uit zich overigens niet alleen in een prettige werkwijze, maar ook in de aandacht die we hebben voor dieren in onze ‘vrije tijd’ en in de nascholing die een belangrijke plaats in onze praktijk inneemt.

Historie

Onze praktijk is in 1986 gestart met de overname van de praktijk van dierenarts Van Der Most. In 1987 is de praktijk aan de Van Hogendorplaan geopend waar onze praktijk nog steeds gevestigd is. Sindsdien is de praktijk eigenlijk structureel aan het uitbreiden.

Het spreekt voor zich dat we door de jaren heen altijd met de ontwikkelingen op ons vakgebied mee zijn gegroeid. Dit heeft geresulteerd in structurele investeringen in bijvoorbeeld gasanesthesie en moderne apparatuur ten behoeve van bloedonderzoek.

Ruime openingstijden Openingstijden
Afspraak maken? Maak een afspraak
Heeft u vragen? Neem contact op Neem contact op

Medewerkers Dierenarts

drs. Petra Kindermans

Dierenarts Petra behandelt in de praktijk gezelschapsdieren en heeft veel verstand van vogels. Regelmatig zien we papegaaien en andere vogelsoorten in onze praktijk, soms voor een onschuldige afspraak zoals een geslachtsbepaling of nagels knippen. Soms omdat ze ziek zijn.